2011-08-28 •

Sensommar

Drog in till stan med mr joakim idagsi. Gick i fotoaffärer, fotade och lite sånt. Ägeliäg. Älg. Hoho.



Onoff har gått så mycket i konkurs att de inte ens hade råd med mer än en tejpbit.


Någon Henrik hade skrivit en kärleksförklaring till någon Sara och satt på en lyktstolpe. Så kan man också göra.


Macstore. Vi gjorde en ringsignal. Den ägde. Fett.





Gröna Lund.


Mycket fint ljus kom från ingenstans. Hann bara ta en bild innan det försvann.


Övergånsställe för kvinnor. Trevligt!


2011-08-28 •

Godmorgon

(Man behöver faktiskt inte vara snygg när man är nyvaken) Vaknade med två katter i håret. Det är antagligen den trevligaste väckningen man kan få.



2011-08-18 •

Inte vackrast i världen men helt ok

Nu är det fyra dagar kvar tills allt återgår till det normala och allt blir som det ska och världen blir sådär sömnig och trögflytande. Men det är okej. Jag hatälskar det, ångestlängtar. Det är lite blandat. Skolan är en bra plats så länge man inte är där för ofta, och det är nog det jag är. Nu ska jag mysa med kissarna. Fint att de flesta verkar ha hittat hit (grundat på statistiken), men synd att jag verkar ha tappat lite kommentarer. Vill gärna veta vad ni tycker! (och tja, Agnes är jättefin och duktig på att kommentera och Alice tacktack Puss)


2011-08-16 •

Neo och Sabi

Här är anledningen till att jag inte har uppdaterat särskilt aktivt:



Sabi.                                                                         Neo.

Bilderna är ungefär likadana för de springer runt som galna i ungefär 15 minuter och jagar sina egna svansar, kastar sig på varandra och river ner kläderna från torkställ och kastar runt snören och springer runt i cirklar i köket och jagar varandra, sedan kurar de ihop sig och lägger sig på magen eller vid halsen eller på mattan och sover i 15 minuter, sedan börjar det om. Och när de sover är enda stunden man har en enda chans att fota dem. Men de är iallafall världens gosigaste bröder, båda älskar att vara mer överallt och vara med och titta på TV och jaga ens fötter när man går. Kanske är Sabi lite mer intensiv på alla sätt, lite mer äventyrlig och lite mer gosig. Han kommer alltid upp i knät och klättar och kurar ihop sig, han leker mest våldsamt och jagar allting som rör sig, medans Neo är lite mer lugn och tillbakadragen. Han kommer inte gärna självmant upp och lägger sig på magen utan trivs bäst på mattan eller vid fötterna, men om man lägger honom på halsen så stannar han gärna där. Sabi är också lite mer långhårig och lurvig, har rundare ansikte medans Neo har jättestora ögon och lite kortare päls. De fyllde 10 veckor igår ifall någon undrar.
Meow.

RSS 2.0